متولدین فروردین ماه:
دختر یا پسر فرقی نمی کند، شما باید بدانید چون در ماه اول سال به دنیا آمده اید و کنکور ارشد در ماه آخر سال برگزار میشود، روز امتحان دیر از خواب بیدار میشوید، بعد در ترافیک گیر می کنید و احتمالاً از کوچه که رد می شوید زنی با یک سطل آب کف از شما استقبال خواهد کرد (به عبارتی بدرقه) .
از تمام این مخاطرات که بگذرید، جلوی حوزه امتحانی متوجه گم شدن کارت ورود به جلسه تان می شوید بنابراین توصیه می شود بیخود دنبال دردسر نروید و از هرگونه تلاشی برای رسیدن به مقاطع بالاتر دانشگاهی خودداری کنید!
متولدین اردیبهشت ماه:
اول، قدم نورسیده را به مامان و بابا تبریک می گوییم.
تو اگر دختر باشی، اسمت یا رکسانا است یا مرسده و اگر پسر باشی اسمت هوخشتره است یا جغتای!
لزومی ندارد به بقالی سر کوچه تان پز بدهی که بعد از یازده سال فوق قبول شده ای خبر قبولی را احتمالاً در مراسم خاکسپاری یکی از بستگان می شنوی و چنان قهقهه میزنی که گورکن با بیل و صاحب عزا با دسته بیل به دنبالت خواهند دوید.
بقیه در ادامه مطلب...
در نشست سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی کشورهای اسلامی در سال 2007 قرار بر این شد تا به شهر تاریخی غزنه لقب پایتخت تمدن اسلامی در میان کشورهای آسیایی به گونه رسمی در سال 2013 تفویض شود، موضوع که وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان به عنوان "افتخار بزرگ" برای افغانستان یاد کرده بود.
فرماندار خاش با اشاره به ممنوعت تردد اتباع بیگانه غیر مجاز در این شهرستان گفت: امسال نیز به مانند سالهای قبل طرح تشدید برخورد با اتباع بیگانه غیر مجاز در خاش به اجرا درمیآید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان، علیرضا شهرکی دوشنبه شب در نشست اعضا کارگروه اتباع بیگانه شهرستان خاش، افزود: کار شناسایی و طرد اتباع بیگانه غیر مجاز در نقاط شهری و روستایی خاش آغاز شده و این کار تا پایان سال ادامه دارد.
فرماندار خاش تاکید کرد: اکیپهای مشترک گشت، شوراها و دهیاران و بخشداران با همکاری نیروی انتظامی ضمن تخلیه و پاکسازی اتباع بیگانه خارجی شهرستان با متخلفان ایرانی که به اتباع بیگانه مسکن و کار میدهند به صورت جدی برخورد میكنند.
علی قلندرزهیف مسئول دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی خاش نیز در این نشست گفت: در سال گذشته بالغ بر 2550 نفر تبعه خارجی غیرمجاز افغانی و پاکستانی در خاش دستگیر و به مقصد کشورشان طرد شدهاند و در این مدت 2685 نفر تبعه افغانی خود معرف به کشورشان بازگشتهاند.
وی شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز در 45 روستای بخش مرکزی و نوک آباد با همکاری مردم، بخشداران، شوراها و دهیاران، توقیف 52 دستگاه خودروی حاصل اتباع بیگانه غیرمجاز، پلمپ 14 واحد صنفی متخلف و اخطار به 22 واحد صنفی در شهرستان خاش را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای برخورد با اتباع خارجی غیرمجاز برشمرد.
دراین جلسه مقرر شد با توجه به فصل گرما و احتمال شیوع بیماری و با سایر بیماریهای واگیردار در کشور پاکستان و احتمال نفوذ آن از طریق اتباع پاکستانی به داخل شهرستان نیروی انتظامی با همکاری شهرداری و بخشداران نسبت به جمع آوری و طرد متکدیان پاکستانی اقدام كند و کوره داران نیز نسبت به اخراج کارگران خارجی و عدم استفاده از آنها اقدام کنند.
.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شرق: داريوش مهرجويي، ماني حقيقي، ليلا حاتمي، نيكي كريمي، علي مصفا و جمع ديگري از هنرمندان در اقدامي حمايتي و براي همدلي با مهاجران افغان به استان مازندران سفر خواهند كرد
چندي است كه مساله سختگيري براي مهاجران افغان آن هم از سوي مسوولان شكل ديگري به خود گرفته است و استان مازندران ميخواهد پيشقراول اخراج آنان از ايران باشد. اما هنرمندان كه در اين مسايل معمولا به عنوان نبض تپنده جامعه عمل ميكنند در اين راه پيشقدم شدهاند و نسبت به اين اتفاق واكنش نشان دادهاند و قصد دارند با حضور در شهرهاي مختلف و در بين افغانهاي مقيم ايران جلوي خدشهدار شدن چهره كشور را با اين حركتهاي نادرست بگيرند. ماني حقيقي كارگردان مطرح اين روزها از كساني است كه به اين مساله واكنش نشان داده است به گونهاي كه قصد دارد فيلم «مهرجويي: كارنامه چهلساله» را با همراهي «داريوش مهرجويي» و جمع ديگري از بازيگران و همكاران شناخته شده سينماي ايران كه در فيلمهاي مهرجويي حضور داشتهاند به شهرهاي مختلف مازندران ببرد و با حضور افغانهاي مقيم اين شهرها به نمايش بگذارد. در اين همدلي و حركت نمادين ليلا حاتمي، علي مصفا، نيكي كريمي و جمع ديگري از بازيگران و همكاران فيلمهاي متعدد داريوش مهرجويي همراه خواهند بود. هرچند هنوز زمان اين سفر مشخص نشده است. ماني حقيقي در اين زمينه ميگويد: «ما به دنبال مكانهايي براي نمايش اين فيلم در شهرهاي مختلف اين استان هستيم و قصد داريم براي همه و بهخصوص شهروندان افغان اين فيلم را نمايش دهيم و خودمان در كنارشان حضور داشته باشيم تا اعتراضمان را به اين تصميم مطرح كنيم
او همچنين ميگويد: «براي ايجاد ايراني آبادتر، نياز داريم به خواهران و برادران افغانمان اجازه كار، اقامت، تحصيل دانشگاهي و بيمه و مسكن بدهيم.» اين واكنش درباره سخناني است كه تقي شفيعي مديركل اتباع خارجي استان مازندران مطرح كرده است. به گزارش «فارس» وي با اشاره به مصوبه اخراج تبعه افغان از اين استان گفته است: «اين مصوبه يك فرصت طلايي براي مازندران در راستاي پاكسازي استان از اتباع بيگانه است و امروز ديگر حضور افغانها براي مازندران يك تهديد به شمار ميرود.» پيش از اين رفتار مشابهي هم در اصفهان رخ داده بود كه با اعتراض روبهرو شد. فيلم «داريوش مهرجويي: كارنامه چهل ساله» امروز ساعت 16:30 در مركز سينماي مستند و تجربي به نمايش درميآيد و از نظر منتقدان اين فيلم حاصل پنجسال تحقيق تصويري است و از ويژگيهاي منحصربهفرد اين مستند، نمايش تصاوير ديده نشدهاي از پشتصحنه فيلم «هامون» و تصاويري از سفر داريوش مهرجويي همراه با گلي ترقي، داريوش شايگان و سهراب سپهري به كاشان است كه براي اولين بار به نمايش در ميآيد. داريوش مهرجويي نيز اين روزها كه آخرين ساختهاش «نارنجي پوش» روي پرده است خود همراه فيلم شده است تا بتواند عقايدي كه در فيلم دارد را به صورت اجراييتر مطرح كند. چهره اجتماعي كه هنرمندان براي خود تعريف ميكنند اين روزها ميتواند به از بين بردن مسايلي از اين دستكمك كند. مسايلي كه سبب خدشهدارشدن چهره ايران ميشود و روند واكنشي هنرمندان كه از ديروز آغاز شده است ميتواند جلوي اينگونه رفتارهاي نژادپرستانه را بگيرد. اصغر فرهادي كارگردان جهاني برنده اسكار قرار است 22 و 23 ارديبهشت به تهران بيايد و در چند مدرسه افغان با حضور كودكان، فيلم «جدايي نادر از سيمين» را نمايش دهد.